Пълнен шаран с кайма и кашкавал
Рецептата е изпробвана!Рейтинг: 8
Сложност: Средна
Изпробвана: 1 изпробвана
Любима на 14 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от reni55
Снимка 21
Необходими продукти
  • • 1 кг шаран
  • • 100 мл олио
  • • 2 глави лук
  • • 300 г кайма смес
  • • 200 г кашкавал
  • • 3 бр. домати
  • • черен пипер
  • • сол
Начин на приготвяне
Приготвя се плънка от задушения в мазнината ситно нарязан лук, каймата запържена и раздробена, черния пипер и прибавения накрая кашкавал, нарязан на кубчета. Шаранът, почистен от вътрешностите, се пълни с плънката, а отворът се затваря внимателно с шишче. Рибата се полива с мазнина и се пече в умерена фурна. Сервира се топла с резенчета лимон.
Рецептата е добавена от magi71 на 5 Декември 2008 г.
Още рецепти за:

Свързани статии:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 4
magi71
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Рени, радвам се, че ти е харесала! А и гъбите си пасват много добре на рецептата :)9 Дек 2010
снимки от
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Снимка 1Снимка 2 7 Дек 2010
# 3
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Вчера направих шарана, като добавих и гъби в плънката. В тавата сипах 1ч.ч. бяло вино. Получи се много вкусно! Маги, благодаря за рецептата!
[Изпробвана]
7 Дек 2010
# 2
magi71
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Не съм го приготвяла, само записана ми е рецептата. Стори ми се подходяща и малко нестандартна...5 Дек 2008
# 1
reni55
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Точно навреме! Много интересно какъв вкус ще добие каймата.5 Дек 2008

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.